Kiš miš

Māte savai meitai uzdāvināja šo dāvanu, no kuras meita gandrīz noģība… (+FOTO)

Notiek, notiek apmulsumi pat tad, kad nemaz n.e.g.a.i.d.i! Notikt var visādi, bet kad Tu negaidīti, priekš sevis, nokļūsti tādā situācijā, kura liek Tev vareni n.o.s.a.r.k.t. Ar Tevi tā ir noticis? Paldies dievam, ka daudzi līdzīgi gadījumi īstenībā ir n.e.v.a.i.n.ī.g.i. Un tomēr!

18- gadīgā Šelbija Donovana atradās diezgan neveiklā situācijā, kad starp citām dāvanām viņai trāpījās šī. Priecīgā meitene ātri attaisīja to, visu acu priekšā, tā taču bija no mammas, un uzreiz nežēlīgi apmulsa. Pat viesi aizturēja elpu. Lūk, apskaties, ko viņa izņēma no kastes!

FOTO:

«Es skatījos un nekādi nevarēju saprast, kāpēc mamma man to dāvina. Es noteikti zināju, ko man pateikt šajā sakarā un kam tas līdzīgs, bet nevarēju — manā priekša bija visa mana ģimene, un tie ir 30 cilvēki!» — stāsta meitene.

Īsāk sakot, tas ne pavisam nav tas ko Tu padomāji — rievotā dīvainā un divdomīgā – mantiņa izrādījās liela izmēra termo-krūzes turētājs, no kuras Šelbija mīlēja dzert tēju.«Es to speciāli nedarīju. Es meklēju izturīgu turētāju, mēģināju atrast rokturi, kurš derētu viņas krūzei», — stāsta Šelbijas māte.

Būtībā, smējāmies, visa ģimene līdz asarām, pat vecmāmiņa, kurai bija jādod nomierinošais līdzeklis! Ko teiksi, kā Tev tāda dāvana zem eglītes? Kas to būtu domājis, ka tas ir vienkāršs turētājs. Saki godīgi, Tu tādu pats lietotu?