Kiš miš

2024. gada marts būs veiksmes un galvenais – naudas, mēnesis 3 zodiaka zīmju pārstāvjiem!

Astrologi ir priecīgi paziņot, ka marta mēnesis šīm zodiaka zīmēm nudien būs priecīgs notikums, jo tieši viņiem veiksme būs īsta draudzene, kura nepametīs viņus pat visa mēneša garumā. 

Marts parasti ir Zivju zīmes ietekmē, vismaz līdz brīdim, kad 21. martā Saule pāriet Auna zīmē, kas iezīmē jauna astroloģiskā gada sākumu. Tas ir lielisks laiks jauniem centieniem un piedzīvojumiem.

10. martā būs intensīvs jaunmēness, kas arī atradīsies Zivju zodiaka zīmē, pievēršot uzmanību mūsu dziļākajām vēlmēm un pastiprinot vēlmi pēc drošības un intimitātes. Arī mīlestības planēta Venēra 11. martā pārvietosies Zivju zīmē, norādot uz ļoti emocionālu un romantisku mīlas pieredzi.

Acīmredzot martā mūs gaida daži īpaši zvaigznāji un, protams, Zivju zodiaka zīme. Neskatoties uz to, ka šis mēnesis sola pozitīvus notikumus visām zodiaka zīmēm, īpaši trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem šis mēnesis būs patiesi veiksmīgs. Labākie laiki viņus gaida mīlestības, karjeras un veselības jomā.

Strēlnieki saskaras ar pozitīvām pārmaiņām

Dārgie Strēlnieki, martā viss beidzot sāks uzlaboties, jo Jupiters būs labvēlīgs jūsu panākumiem. Valdnieka planēta atrodas tavā sabiedrībā, un tā vislabāk izpaudīs tavu spontāni un piedzīvojumiem bagāto dabu.

Tev pietiks enerģijas, lai risinātu pašreizējos vai gaidāmos uzdevumus, un tu beidzot varēsi nokārtot vecas problēmas no pagātnes.

Tev nepārtraukti radīsies ģeniālas idejas un iedvesmas uzplaiksnījumi, kas tev dos milzīgas priekšrocības, īpaši darba jomā.
Šis mēnesis ir ideāli piemērots arī tam, lai beidzot atrisinātu jebkādas finansiālas grūtības.

Jūs atradīsiet risinājumu visam!

Īpaši brīnišķīga būs Strēlnieku mīlas dzīve. Jūs pārņems pavasara drudzis, un jūs dzīvosiet ļoti bezrūpīgu un piedzīvojumiem bagātu laiku, pilnu flirta, jautrības un dažādības.

Ja jums jau ir stabilas attiecības, jūs no jauna iemīlēsieties savā otrajā pusītē. Tikai pārliecinieties, ka pietiekami daudz laika pavadāt ārā: jūsu imūnsistēma pēc ziemas vēl ir nedaudz novājināta un alkst svaiga gaisa un kustību.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk