Kiš miš

2024. gada mīlestības horoskops visām zodiaka zīmēm

Jaunā 2024. gada pirmā puse būs labvēlīga personīgo attiecību jomā, taču kopš jūlija daudziem pāriem saasināsies iepriekš neatrisinātas problēmas. Tāpēc jau no gada pirmā mēneša ir ko darīt, lai izvairītos no nepatikšanām mīlas jomā.

Marts un maijs 2024. gadā ir labākie mēneši romantikai, mīlestībai un nopietnām sarunām ar partneri. Šajā laikā Venera pārvietojas cauri spēka zīmēm (Zivīm un Vēzi), radot piemērotu klimatu attiecību harmonizēšanai, ideālā partnera atrašanai un, dīvainā kārtā, miermīlīgai laulības šķiršanas kārtošanai.

No 2024. gada 29. jūnija negatīvais karmiskais punkts Melnais Mēness uz 9 mēnešiem ieiet Svaru zīmē, ko pārvalda Venera un kas raksturo attiecību sfēru. Šis ir izkropļojumu un šaubu laiks par savām jūtām pret partneri, savstarpējām pretenzijām, aizdomām, greizsirdību. Ja attiecībās ir problēmas, tad ar lielu varbūtības pakāpi 2024. gada otrajā pusē cilvēki šķirsies.

Nākamā gada augusts, septembris un oktobris ir visgrūtākie 2024. gada mēneši. Dzīves ceļā sastapsies karmiskie partneri, kas var destabilizēt ģimenes attiecības un kļūt par šķērsli ceļā uz plānoto laulību. Svarīgi atcerēties, ka karmiskās tikšanās nav laimes, bet gan pieredzes gūšana.

Auns

Jūtu un ģimenes dzīves jomā gaidāmas nopietnas pārmaiņas. Ja esi neprecējies, ir iespēja satikt savu mīlestību. Tuvinieku atbalsts palīdzēs stiprināt ģimenes saites un sasniegt vēlamos mērķus. Daudzus sagaida pārcelšanās uz citu dzīvokli vai pat pilsētas maiņa. Mīlētāju attiecības gada otrajā pusē būs kā amerikāņu kalniņi, taču pamazām kaislības norims, tāpēc pārāk neiesaistieties attiecību noskaidrošanā, ja nevēlaties pazaudēt savu mīļoto. Ūdens procedūras un sports palīdzēs normalizēt tavu emocionālo stāvokli.

Vērsis

Tiem, kuri novērtē savu savienību, planētas iesaka vienmēr atbalstīt partneri. Neskatoties uz to, ka no partnera puses var just aukstumu, un nav iespējams saprast, kurš ir vainīgs, nākotnē jūs spēsiet atjaunot bijušo saikni, padarīt to stiprāku. 2024. gada otrā puse – mīlestības attiecību izturības pārbaude. Rūpes un maigums palīdzēs izteikt jūsu mīlestību labāk nekā tūkstoš vārdu. Neatsakieties no pauzes, kas jums nepieciešama, lai kliedētu visas šaubas par jūsu pāra turpmāko likteni.

Horoskopu par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!