Kiš miš

Pasaules medijus šodien pāršalca skumjas ziņas par populāro Allu Pugačovu

Alla Pugačova ir vārds, kas ir labi zināms gandrīz ikvienam. Diemžēl pēdējā laikā medijos izskanējusi satraucoša informācija par viņas veselību. Tas licis uzdot daudzus jautājumus, taču viens ir skaidrs – Pugačovas stāvoklis nebija labs, un nav skaidrs, kāds būs gala iznākums. Ir obligāti jāizpēta, kas notika un kā notikumi attīstījās. Ir pienācis laiks rūpīgāk izpētīt situāciju.

 Maskavā notika grandioza un visaptveroša atvadu ceremonija, kurā tika godināts pasaulslavenais modes dizainers Valentīns Judaškins. Neskatoties uz viņa globālo popularitāti un atzinību, viņa dzīves beigas nebija bez grūtībām. Lai pavadītu Judaškinu viņa pēdējā ceļojumā, pati Pugačova lidoja no Izraēlas uz Krieviju. Tas bija saistīts ar viņas ciešajām un draudzīgajām attiecībām ar Judaškinu, kas bija aptvērušas ievērojamu viņas dzīves daļu.

Ierodoties drūmajās bērēs, Alla Pugačova bija izrotāta pilnībā melnā mētelī, melnā cepurē un tumšās brillēs. Viņas izskats bija tik atšķirīgs, ka bija grūti atpazīt viņu kā slaveno dziedātāju. Neskatoties uz viņas atpazīstamo seju, uzreiz nebija skaidrs, ka tā patiešām ir viņa. Kā gaidīts, viņu apņēma stingra apsardze, un presei neļāva viņai tuvoties. Tomēr pēc kāda laika notika kaut kas negaidīts, ko daudzi cilvēki ņēma vērā.

Par Pugačovas pēkšņo un smagu slimību liecina neskaitāmas bērēs klātesošās personas. Patiesībā tik smagi, ka slavenais vokālists bija fiziski jāatbalsta drošības darbiniekiem. Viņas stāvoklis pasliktinājās tiktāl, ka viņa nespēja saglabāt līdzsvaru vai apziņu. Galu galā Pugačovas stāvoklis kļuva tik šausmīgs, ka viņu līdz transportlīdzeklim nācās pavadīt privātajai apsardzei, kas viņai palīdzēja, turot viņas rokās.

Šobrīd nav ziņu par Pugačovas veselības stāvokli. Tomēr avoti liecina, ka viņas stāvoklis uzlabojās un viņa jutās vieglāk pēc iekāpšanas transportlīdzeklī. Neskatoties uz to, sīkāka informācija par šo lietu netiek atklāta.

Valentīna aiziešana mūžībā apstiprināta smagas slimības rezultātā, ar kuru viņš cīnījās vairākus gadus. Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa tuviniekiem šajā grūtajā laikā.

Rakstu sagatavoja Verners Amoliņš @ labaiste.eu