Kiš miš

“Varu tikai aiz aizkustinājuma apraudāties.” Ukrainietes Anastasijas Vasilenko dziedājums liek mentoriem piecelties kājās un aplaudēt

Kā vēsta portāls izklaide.tv3.lv, 33 gadus vecā Anastasija Vasilenko no Ukrainas Latvijā ieradās pirms gada. Sieviete strādāja Mariupoles drāmas teātrī par dziedātāju, nu nekas nav palicis pāri ne no teātra, ne viņas mājām. Uz “X Faktora” skatuves Anastasija kāpa ar pašas radītu dziesmu latviešu valodā “Rītausma”.

Uz Latviju dziedātāja atbraukusi kopā ar meitu un mammu, bet vīrs un tēvs palikuši Ukrainā. Pamudinājums, doties uz Latviju, nācis no draugiem, kuri zvanījuši un uzaicinājuši.

Anastasija neslēpj, ka viņai ļoti patīk cilvēki Latvijā, kuri ir ar lielu sirdi un atbalsta Ukrainas cilvēkus. Par ukraiņiem dziedātāja saka, ka viņiem ir liels temperaments, bet latvieši ir kā jūra, nu arī viņa ir tāda, kā jūra.

Mūziķe tik emocionāli izpildīja dziesmu “Rītausma”, ka vienaldzīgs nepalika neviens no mentoriem, izskaņā visi eksperti aplaudēja, stāvot kājās, bet Aija tik tikko valdīja asaras.

Reinis izteicās, ka pats nav uzrakstījis nevienu jēdzīgu dzejoli latviešu valodā, viņam viss vēl priekšā, bet Anastasija jau to ir izdarījusi un viss izdevies lieliski.

VIDEO SKATĀMIES NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!