Kiš miš

Otrdienas – 2. aprīļa dienas horoskops

Auns

Šodien tev būs laba iespēja izteikties, runāt par to, kas tevi jau ilgu laiku satrauc vai biedē. Pastāv iespēja, ka šodien tiks atklāts kāds noslēpums. Ja tas attiecas uz tevi, to būs ilgi jāskaidro savai ģimenei. Pavadi dienu aktīvi, nesēdi uz vietas, satiec cilvēkus un iepazīsties.

Vērsis

Atpūties no negatīvās pieredzes un padomā par nākotni. Šodien ir piemērota diena, lai veidotu ilgtermiņa plānus un sāktu īstenot kādu no saviem sapņiem. Iepazīsties ar cilvēkiem, kuri tev palīdzēs darbā, sniegs tev profesionālus padomus.

Dvīņi

Laba diena. Šodien jebkurš no taviem centieniem būs veiksmīgs. Tomēr nepārkāpj noteikumus un neuzņemies nevajadzīgu risku. Kāds notikums var dot tev lietderīgus ieguvumus. Nebaidies uzsākt jaunu biznesu: iegūtā pieredze tev noderēs nākotnē.

Vēzis

Veic ierasto rutīnas darbu, nemēģini lēkt pāri galvai. Pretējā gadījumā, kā saka zvaigznes, būs jālabo nopietnas kļūdas. Šodien tev būs iespēja ieraudzīt dažus cilvēkus no citas puses un saprast, kurš tevi izmanto. Vairāk sazinies ar veiksmīgiem cilvēkiem.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajā lappusē!