Kiš miš

Piektdienas – 31. maija dienas horoskops

Auns

Mēģini pārvarēt savu aizkaitināmību un slikto garastāvokli. Šodien tev būs grūti atrast kopīgu valodu ar citiem, tevi saniknos jebkādi komentāri. Zvaigznes iesaka šajā dienā atlikt ceļojumus. Esi uzmanīgs pret detaļām un pārbaudi savu darbu.

Vērsis

Tu vēlēsies atpūsties un izklaidēties, bet darbs negaidīs. Jāizrāda gribasspēks un jānoskaņojas uz pareizo vilni. Ja tu pacentīsies, diena būs veiksmīga un auglīga. Ir iespējamas dažas finansiālas grūtības. Atliec lielos pirkumus un kontrolē savus tēriņus.

Dvīņi

Saspringta diena ar paaugstinātu emocionālo fonu. Tev būs grūti saglabāt draudzīgu un mierīgu noskaņojumu, iespējami strīdi un nepatīkamas situācijas ar citiem. Esi piesardzīgs ar cilvēkiem, kurus nepazīsti, jo vari tikt izmantots. Pavadi vakaru ar saviem mīļajiem patīkamā atmosfērā.

Vēzis

Iespējams, lēna notikumu attīstība liks tev steigties savos darbos, taču zvaigznes iesaka to nedarīt. Tev var noderēt seni draugi vai bijušie kolēģi, nevilcinies lūgt viņiem palīdzību. Neesi pārāk atklāts ar apkārtējiem, nedalies ar konfidenciālu informāciju.

Par pārējām zodiaka zīmēm lasiet nākamajās lappusēs!