Kiš miš

Satricināta ir visa Latvija! Diemžēl, bet Mūžībā devusies ļoti labi zināma personība

Satricināta ir visa Latvija! Diemžēl, bet Mūžībā devusies ļoti labi zināma personība, kura atstājusi dziļas pēdas mūsu tautas kultūrā un vēsturē. Viņas devums ir bijis neizmērojami nozīmīgs un neaizmirstams.

Šīs ziņas skar visus, kas pazina un cienīja viņas darbu, un ikvienu, kas kaut reizi bijis iedvesmots no viņa radošuma un dzīvotprieka. Daudzi nu sēro par šo  zaudējumu, jo viņa bija personība, kura spēja savienot cilvēkus, iedvesmot ar savām idejām un darbiem, kā arī atstāt mantojumu, kas dzīvos vēl daudzus gadus pēc viņas aiziešanas.

Viņa bija ne tikai profesionāla un talantīga savā jomā, bet arī sirsnīga un izpalīdzīga dvēsele, kas vienmēr bija gatava atbalstīt citus. Šī zaudējuma skumjās ir svarīgi atcerēties visus tos skaistos mirkļus un lielos sasniegumus, ko viņa atstājusi mums mantojumā. Viņas dzīvesstāsts un darbs turpināsies dzīvot mūsu sirdīs un prātos, iedvesmojot nākamās paaudzes.

Lai gan viņas fiziskā klātbūtne vairs nav ar mums, viņas gars un darbi turpinās dzīvot. Latvija vienmēr atcerēsies viņas ieguldījumu un nozīmīgumu mūsu kultūras un sabiedrības attīstībā. Viņas piemiņa paliks mūžīgi dzīva mūsu atmiņās. Lai miers viņas dvēselei.

Piektdienas, 31. maija vakarā, tr***sks ugun**rēks izcēlās atpūtas kompleksā “Lauku kūrorts”, kas atrodas Kazdangas pagastā, Dienvidkurzemes novadā. Šajā ugunsgrēkā mūžībā devās kompleksa vadītājs Jānis Rudzroga, kā ziņo portāls liepajniekiem.lv.

Sestdien, 1. jūnijā, Valsts ugunsdzēsības un glāb**nas dienests (VUGD) sniedza oficiālu paziņojumu par notikušo. VUGD informēja, ka izsaukums tika saņemts plkst. 19.19. Izsaukums vēstīja par ugun**rēku kempinga mājiņā Kazdangas pagastā, kur dega terases dēļi viena kvadrātmetra platībā. Notikuma vietā ugunsgrēkā ci**a divi cilvēki. Ug**rēks tika nodzēsts pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās, tomēr šī tra**ija prasīja vienu dzīvību.

Pēc “liepajniekiem.lv” ziņojuma par ugunsgrēku, krim****ocess šajā lietā ir sācies, un tiek rūpīgi izskaidroti notikušie apstākļi. Neoficiālā informācija, kas pieejama portāla redakcijai, norāda uz iespējamu sp****nu atpūtas kompleksā, iespējams, sakarā ar g**es balona noplūdi, kas izraisīja pēc tam sekojošo aiz**anos. Šī rezultātā vīrietis c***is sm**i, gūstot apd***mus 80 procentos no ķ***eņa.

Turklāt, sociālajā platformā “Facebook” atpūtas kompleksa oficiālajā kontā ir publicēts ieraksts, kas apstiprina Jāņa Rudzroga aiziešanu. Šis ieraksts ir kļuvis par papildu apliecinājumu par šo sāpīgo notikumu.

spogulis.baltic-course.com