Kiš miš

Otrdienas – 11. jūnija dienas horoskops

Auns

Šodien daudzas lietas tevi kaitinās un neļaus strādāt produktīvi. Grūta, emocionāli saspringta diena, kad jāmēģina savaldīt emocijas un atturīgi reaģēt uz notiekošo. Nemēģini mainīt ierasto notikumu gaitu, savu grafiku vai rutīnu, tagad tam nav īstais laiks.

Vērsis

Vēlēsies palīdzēt un atbalstīt citus un sniegt noderīgus padomus. Zvaigznes iesaka būt uzmanīgam: draugu vai kolēģu vidū var atrasties ļaundari, kuri izmanto tavu laipnību savtīgos nolūkos. Tev jārīkojas, izmantojot standarta metodes.

Dvīņi

Neesi atklāts ar cilvēkiem, kurus nepazīsti: šodien vari nejauši atklāt savu vai kāda cita noslēpumu un nonākt neveiklā situācijā. Pārbaudi visu, ko tev saka vai sola, pretējā gadījumā vari kļūt par manipulatoru vai skaudīgu cilvēku upuri. Mēģini saredzēt kopbildi notiekošajā.

Vēzis

Šodien labāk minimizēt saziņu ar partneri, pretējā gadījumā attiecības pasliktināsies, sāksies strīdi un savstarpējas apsūdzības. Ja iespējams, pavadi vairāk laika vienatnē, mazāk runā, dari to, kas tev patīk. Tas palīdzēs mazināt emocionālo stresu.

HOROSKOPU PAR PĀRĒJĀM ZODIAKA ZĪMĒM LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!