Kiš miš

Vīrs savai sievai uzrakstīja vēstuli, sūdzoties par viņu gultas dzīvi. Sievas atbilde pārsteigs ikvienu!

MANA MĪĻĀ SIEVA!

Pagājušajā gadā es mēģināju ar tevi mīlēties 365 reizes. No šīm 365 reizēm, man izdevās 36 reizes, kas ir reize desmit dienās. Zemāk ir saraksts ar to, kāpēc man neizdevās vairāk:

54 reizes palagi bija pārāk tīri, 17 reizes bija par vēlu, 49 reizes Tu biji pārāk nogurusi, 20 reizes bija pārāk karsts, 15 reizes izlikies, ka guli.. 22 reizes tev sāpēja galva, 17 reizes baidījies pamodināt bērnu, 16 reizes tu… teici, ka nav īstā mēneša diena..

19 reizes tu teici, ka tev ir par agru celties, 9 reizes tev nebija garastāvokļa, 13 reizes tu skatījies izrādes, 8 reizes teici, ka kaimiņi mūs dzirdēs, 9 reizes teici, ka tava māte mūs dzirdēs..

No 36 reizēm, kad mēs nodarbojāmies ar seksu, tas viss sniedza lielu gandarījumu, jo 6 reizes tu vienkārši gulēji, 8 reizes tu man atgādināji, ka griestos ir plaisa, 4 reizes tu man teici, lai es pasteidzos, 7 reizes man vajadzēja pamodināt tevi un teikt, ka esmu pabeidzis, un kādu dienu es baidījos, ka nodarīšu tev pāri, jo jutu, ka tu kusties… Sievas atbilde Jūs tik tiešām pārsteigs!

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!