Kiš miš

Vangas prognozes 2025.gadam. Cilvēki bēgs no ASV, zemūdens zemestrīces un pasaules gala sākums

Slavenā bulgāru gaišreģe daudz runājusi par to, kas notiks tālā nākotnē. Baba Vanga jeb Vangelija bija ne tikai mistiķe un ārste, bet arī slavena zīlniece – liela daļa no tā, ko viņa prognozēja tālai nākotnei ir piepildījās. Pat viņas biogrāfi nav varējuši atrast un pierakstīt visus Vangas pareģojumus, taču daži no tiem, kas ir pieejami, pasaulei vēsta ne visai patīkamas lietas.

Viena no pēdējām baisajām aklās bulgāru gaišreģes Vangas prognozēm ir viņas paziņojums, ka pasaules gals sāksies 2025. gadā, vēsta New York Post. Tiek atgādināts, ka mistiskā dziedniece nomira 1996. gadā, bet viņas sekotāji joprojām gaida prognozes, ko viņa izteica pirms nāves.

Tiek atzīmēts, ka saskaņā ar viņas apgalvojumiem cilvēce netiks iznīcināta līdz 5079. gadam, bet apokalipse sāksies 2025. gadā.

Vangas pareģojums – cilvēces beigu grafiks
2025. gads – konflikts Eiropā izpostīs kontinenta iedzīvotājus;
2028. gads – cilvēki sāks izpētīt Venēru kā enerģijas avotu;
2033. gads – izkusīs polārie lauki, kā rezultātā jūras līmenis visā pasaulē paaugstināsies milzīgā augstumā;
2076. gads – komunisms izplatīsies valstīs visā pasaulē;
2130. gads – cilvēki satiksies ar citplanētiešiem;
2170. gads – sausums izpostīs lielāko daļu pasaules;
3005. gads — Zeme sāks karu ar Marsa civilizāciju;
3797. gads – cilvēkiem būs jāpamet Zeme, jo tā būs dzīvībai nepiemērota;
5079. gads – pienāks pasaules gals.

Saskaņā ar Vangas pareģojumiem ASV gaida nopietna ekonomiskā krīze – vairs nebūs iespējams dzīvot uz kredīta. Sakarā ar to daudzi cilvēki paliks bez mājas, viņiem būs jādodas prom uz citām valstīm. Vanga arī redzēja, ka gandrīz vienlaikus ar ekonomisko krīzi dabā sāksies arī kataklizmas – Klusajā okeānā iekritīs milzīgs asteroīds vai zem ūdens notiks zemestrīce. Šī iemesla dēļ daļa Amerikas nonāks zem ūdens.

Visas Vangas prognozes agrāk vai vēlāk apstiprina ekoloģisko katastrofu riskus, kas saistīti ar globālo sasilšanu. Tāpēc biežāk notiks zemestrīces, plūdi, vulkānu izvirdumi un citas dabas katastrofas, kurām cilvēce vēl nav gatava. Līdz 2030. gadam būs dzeramā ūdens deficīts, kas novedīs pie masveida bada un resursu kariem.

Bulgārijas gaišreģe sacīja, ka Ķīna militārā un ekonomiskā spēka ziņā pārspēs ASV, un tās partnerība ar pasaules līderiem radīs izmaiņas kartē – dažas valstis beigs pastāvēt, citu robežas mainīsies. Interesanti, ka pasaules krīze skars Eiropu – Vanga pat prognozēja Eiropas Savienības sabrukumu. Iemesls tam būs militārie konflikti valstu iekšienē un starp tām, kā arī dažādas politiskās, ekonomiskās un reliģiskās stratēģijas. Rezultātā cilvēki bēgs no bezdarba Eiropā, bet meklēs stabilākus un dzīvei labvēlīgākus apstākļus.

Vangas pareģojumi 2025. gadam bija ne tikai par slikto, bet arī par labo – gaišreģe uzskatīja, ka līdz šim laikam zinātnieki iemācīsies ārstēt daudzas slimības, piemēram, vēzi vai Alcheimera slimību. Soli uz priekšu spers arī nanotehnoloģijas, kas ļaus mākslīgo intelektu pacelt jaunā līmenī. Tas ļaus atrisināt uzdevumus, kas tagad cilvēcei šķiet neticami grūti.

Vangas prognozes par karu nebija precīzas – viņa skaidri redzēja konfliktu Ukrainā, taču uzskatīja, ka karš ilgs ne ilgāk par diviem gadiem –, kas nozīmē, ka līdz 2024. gada beigām visam vajadzētu beigties. Turklāt daudzi gaišreģa biogrāfi piemin frāzi “Kad astotais uzkāps tronī” – to izteica Vanga, ja viņai jautātu, kad beigsies karš Ukrainā. Kas ir šis “astotais”, vēl nav zināms – visticamāk, pareģojuma nozīmi sapratīsim pēc tā piepildīšanās.

la.lv