Kiš miš

Šī gada 8. augusts ir maģisks trīs astotnieku datums – numerologi sola interesantus pavērsienus

Numerologi un astrologi jau pirms vairākām dienām ziņoja, ka šī gada 8.augustam ir vērts īpaši gatavoties, jo šī ir diena ar neparastu enerģētiku. 2024 skaitļu summa ir 8, savukārt 8. augusts arī sevī “nes” divus astotniekus. Astotnieks ir bezgalības zīme. Izmantojam šo enerģiju savā labā!

Trīs astotieku kombinācija datumā 08.08.2024 šo dienu kalendārā padara īpašu, jo nākamreiz šāda kombinācija būs pēc 9 gadiem, 2033. gadā. Šo dienu sauc par desmitgades enerģijas maksimumu, un, tā kā 8 ir arī karmas skaitlis, tā ir arī karmiskā virsotne.

Astrologi norāda, ka šī diena ir visa gada spēcīgākais finanšu datums. Astoņi numeroloģijā ir skaitlis, kas simbolizē naudu un peļņu. Tieši 08.08.2024. var veicināt finansiālo labklājību. Ko jūs varat darīt 8. augustā, lai piesaistītu bagātību savā dzīvē? LA.LV apkopo informāciju no ārvalstu materiāliem ar dažādu ārvalstu numerologu komentāriem.

Skaitlis 8 ir 2024. gada skaitlis, Saturna skaitlis. Tāpēc šis gads ikvienam saistās ar virkni kāpumu un kritumu. Bet tie, kas nenovirzīsies no sava ceļa, varēs sasniegt ļoti nozīmīgus rezultātus, iegūt stabilitāti profesionālajā dzīvē un finansiālo izaugsmi. Tālāk seko pats interesantākais.

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!