Kiš miš

Manu draugu uz mājām uzaicināja aizņemta, skaista dāma, bet tad pēkšņi no komandējuma atgriezās viņas vīrs..

Šis stāsts notika ar vienu no maniem draugiem. Viņš satika skaistu dāmu, iemīlēja un uzreiz uzliesmoja jūtas. Arī kundze izrādīja interesi par manu draugu, taču godīgi brīdināja, ka ir precējusies, un viņas vīrs strādā OMON (Speciālā mobilā policijas nodaļa). Neskatoties uz to, mans draugs nolēma turpināt attiecības.

Viņi tikās slepus apmēram mēnesi, un kādā brīdī kundze piezvanīja draugam un teica, ka viņas vīrs ir devies komandējumā, un viņa uzaicināja viņu pie sevis nakšņot. Mans draugs bez vilcināšanās piekrita, nopirka vīnu, prezervatīvus un devās pie viņas.

Pēc vīna dzeršanas un kaislīgas nakts pēkšņi pie durvīm atskanēja klauvēšana, kas bija tik skaļa, ka pieceltu pat līķi… Aiz durvīm bija dāmas vīrs, piedzēries un ar degvīna pudeli rokās. Viņš pastāstīja, ka nosūtīts komandējumā, bet pēc tam atgriezies neskaidru iemeslu dēļ un nolēmis atgriezties mājās..

Mans draugs pārbiedēts mēģināja atrast patvērumu, bet viņam tas nekādīgi nesanāca.. Viņš apņēmīgi paķēra drēbes un ielidoja tualetē. Arī vīra sieva, būdama šokā, atvēra durvis un mēģināja nomierināt vīru.. Taču viņas vīrs ļoti gribēja iet uz tualeti, un, neskatoties uz sievas mēģinājumiem viņu aizvilināt gulēt, viņš beidzot nolēma doties uz tualeti…

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!