Kiš miš

Lato Lapsa sola nelabvēļiem nežēlīgi atriebties; “Es jūs … vienu pēc otra”

Kā vēsta portāls tautaruna.nra.lv, pēc VID darbinieces Lūriņas atklātās intervijas Lato Lapsa ir kļuvis ļoti nikns un sola nežēlīgi atriebties visiem, kuri vajājuši viņu un viņa radus.

Lato Lapsa “Twitter” raksta: “Mērgļiem, kuri nolēma pret mani vērsties, vajājot manus draugus, radus un ģimenes locekļus, šim noziedzīgajam nolūkam izmantojot savus augstos amatus un valsts resursus: es jūs izp… vienu pēc otra, un vienīgi vaļsirdīga atzīšanās un nožēla var jūs glābt.”

Komentētāji ir nobažījušies, vai žurnālists ilgstoši spēs aktīvi “karot”, uz ko Lato atbild: “Paldies, būs jau labi. Kā jau rakstīju pirms laiciņa – kārtīgs kautiņš ir vienīgais, kas jau gadu pusotru piešķir dzīvei krāsu un garšu, un paldies tiem, kas to nodrošina. Ja vajadzēs konspiratīvo dzīvokli, par to atsevišķi.”

no_Asariem raksta: “Skan jau draudīgi, bet tā tīri tehniski – nu, parādīsies kaut kādas publikācijas, un ko? Kurš vairs ņem nopietni tādu Pietiek vai Dienu? Lai patiešām izdr*, tur jābūt kaut kam dzelžainam, no kā nevar nolekt. Kādiem autentiskiem video vai audio kā minimums.”

Premjera Fotogrāfs: “No sirds vēlu veiksmi un izdošanos. Šajā pīļu dīķī vajadzīga jezga.”

Aigars: “Šitikte dusmīgs Lato vēl nav redzēts!”

Alieninwig: “Pareizi, parādā nav ko palikt. Nevienam amats negarantē nemirstību.”

Avots