Kiš miš

Policisti mājsēdes laikā naktī ierodušies ballītē – tālāk sākas “jautrākais”

Mājsēdes kontroles laikā naktī no piektdienas uz sestdienu no pulksten 22:00 līdz pulksten 05:00 Valsts policija sadarbībā ar pašvaldību policijām, Valsts robežsardzi un Zemessardzi pārbaudīja 6295 personas.

4791 gadījumā personas uz ielas atradās attaisnojošu iemeslu dēļ un viņām bija aizpildīti pašapliecinājumi.

773 gadījumos iedzīvotājiem doti preventīvi norādījumi, bet diemžēl tika konstatēti arī pārkāpumi, par kuriem uzreiz piemēroti sodi vai uzsākti administratīvie procesi.

Saistībā ar ārkārtējās situācijas ierobežojumu neievērošanu uzsākti 494 administratīvo pārkāpumu procesi, no tiem visvairāk uzsākti Rīgas reģionā.

Tāpat sagatavoti 148 ziņojumi par administratīvo pārkāpumu procesu uzsākšanu.

Vakar, 29.janvārī Valsts policijas amatpersonas veica patrulēšanu un ap pulksten 23:00 Rīgā, Vecmilgrāvja ielā pamanīja vīrieti. Pieejot klāt personai, likumsargi stādījās priekšā kā Valsts policijas amatpersonas un lūdza uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, un vēlējās noskaidrot pārvietošanās iemeslu, taču vīrietis uz vairākām prasībām uzrādīt dokumentu, nereaģēja, tāpēc policisti prasīja sekot uz dienesta transportlīdzekli, taču šo prasību arī vīrietis ignorēja un lamājās necenzētiem vārdiem, kā arī vicinājās ar rokām, izvairoties no aizturēšanas….

TURPINĀJUMU LASIET NĀKAMAJĀ LAPPUSĒ!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *