Kiš miš

Pamatīgs skandāls Gobzema ģimenē; neiztikt bez policijas iesaistīšanās

Kā vēsta portāls apollo.lv, skandalozais ekspolitiķis Aldis Gobzems jau vairākas nedēļas publiski turpina “mazgāt ģimenes netīro veļu”. Tagad viņš apgalvo, ka bijusī sieva mēģinot nolaupīt bērnus, raksta izdevums “Privātā Dzīve”.

Pagājušajā nedēļā ar jaunu sparu uzmutuļoja eksdeputāta Alda Gobzema ģimenes skandāls, ko viņš risina publiski, ar dažādiem ierakstiem sociālajos tīklos.

Ar Aldi sazinājās izdevums “Privātā Dzīve”. Viņš stāstījis: “Pie manas mājas Seviljā notiek trakas lietas. Mēs tur neesam, ar bērniem esam drošībā Spānijas otrā galā. Pirmdien (pagājušajā nedēļā) piedzīvoju savu bērnu laupīšanas mēģinājumu, kuru organizē un finansē Kristas mīļākais, bet realizē mana bijusī sieva ar kaut kādiem bandītiem.

Kāpēc tik droši to saku? Jo man tur ir kameras, kas visu fiksē, ir kaimiņi, kuri jau snieguši liecības policijai, un kaimiņi, kuri gatavi sniegt liecības. Spānijā, par laimi, kaimiņi nav tādi, kuri slēpjas aiz aizkariem un izliekas, ka neko nav redzējuši,” apgalvo Gobzems. Tālāk seko pats trakākais..

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!