Kiš miš

Alla Pugačova Tiešajā ēterā novelk matu parūku – Faniem vienkārši atkārās žoklis no ieraudzītā

Pajautāt latvietei, vai viņi nepazīst Alla Pugačovu, var šķist muļķīgi, jo lielākā daļa piekrīt, ka viņa ir viena no lielākajām zvaigznēm Krievijā. Viņas biežās uzstāšanās Latvijā ir iemantojušas viņai uzticīgus klausītājus. Taču pēdējo globālo notikumu dēļ daudz kas ir mainījies, tostarp Allas regulāra viesošanās Latvijā. Tomēr tas nenoliedz neseno notikumu, kas dziļi satricināja ne tikai viņas tuvākos, bet jo īpaši viņas fanus.

Pugačova ir pazīstama ar savu nevainojamo modes izjūtu un vienmēr iziet no mājas elegantā tērpā, atstājot pozitīvu iespaidu uz saviem faniem. Tomēr ir atklājies, ka viņas bez piepūles izskats var nebūt gluži dabisks. Nesenie atklājumi liecina, ka slavenais dziedātājs saskaras ar zināmām grūtībām, pretēji tam, ko daudzi varētu pieņemt. Pugačovai, kura tagad ir māmiņa, ir jāsabalansē pienākumi, kā rezultātā viņai atlicis mazāk laika pievērsties aktrises karjerai. Līdz ar to viņai ir nācies nolikt malā dažas no savām prioritātēm.

Neskatoties uz šo neveiksmi, viņa neatlaidīgi piedalījās dažādos pasākumos, turpinot pārsteigt citus ar savu apburošo harizmu. Tomēr vienā no šiem gadījumiem notika vēl viens neparedzēts notikums. Brīdī, kad viņa noņēma parūku, daudzi cienītāji bija tik pārsteigti par redzēto, ka neticīgi nokrita ceļos. Viss šis incidents tika iemūžināts filmā un būs pieejams publiskai apskatei.

Allu Pugačovu svin daudzi fani visā pasaulē. Tomēr ir dažas lietas, ko viņa dara pēc dzīvajām uzstāšanās reizēm, kuras daudziem šķiet neiespējami izdarīt. Piemēram, viņa kameras priekšā drosmīgi noņēma parūku, atklājot savu patieso izskatu. Tas liek uzdot jautājumu, vai Pugačova ir bezbailīga, muļķīga vai vienkārši vienaldzīga?

Saruna sākās ar to, ka intervētājs jautāja par Pugačovas matiem un to, vai viņas dzīvesbiedrs Maksims Galkins viņai palīdzēja veidošanā vai citos ar matiem saistītos pasākumos. Intervētājs pārbaudīja, vai pastāv tieša korelācija starp viņas matiem un Galkina iesaistīšanos.

Bez lielas vilcināšanās Pugačova rīkojās impulsa vadīti, kad bija pagājušas tikai dažas sekundes. Viņš paņēma viņas roku un ātri noņēma no viņas galvas parūku, atklājot, kas slēpjas zem tās. Kā saka, nav muļķīgu atbilžu, ir tikai muļķīgi jautājumi. Pareizi?

Daudzus šīs personas atbalstītājus viņai piesaista viņas atklātība un apbrīnojamie sasniegumi. Interesentiem video tiešraidi var noskatīties zemāk:

Video skatāmies zemāk!

VIDEO:

Raksts pārpublicēts no adreses tikaite.eu @ Verners Amoliņš