Kiš miš

”Manas mīļās aukles” aktrisei Anastasijai Zavorotņukai, radinieki nes ziedus uz viņas mājām pie durvīm

52 gadus vecā aktrise Anastasija Zavorotņuka jau vairākus gadus cīnās ar vēzi. Viņas veselības stāvoklis ļoti strauji mainās, pat par dienām. 

Fani cer, ka zvaigzne izveseļosies, un viņi neaizmirst arī par aktrises māti un meitu Annu.

Meitene strādā par modeli un dzīvo divās valstīs – Apvienotajos Arābu Emirātos un Maskavā. Dienu iepriekš Anna tika redzēta Maskavā Anastasijas mājā.

Nesen Zavorotņukas ģimenē bija nozīmīgs notikums – Anastasijas māte Valentīna Borisovna sagaidīja savu 80. dzimšanas dienu. Visa ģimene pulcējās pie lielā galda, radinieki visu dienu nesa uz māju ziedus.

Tiek minēts, ka ziedi tika uz mājām nesti arī pašai Anastasijai. Kā labas veselības vēlējumi.  Valentīna Zavorotņuka ir Nopelniem bagātā māksliniece, Krievijas tautas māksliniece. Apaļo jubileju viņa sagaidīja tuvāko cilvēku lokā.

Fani atzīmē, ka Valentīna Zavorotņuka saviem gadiem izskatās “ļoti labi”. Par to var spriest pēc internetā izplatītajām fotogrāfijām no svinībām.

Atgādinām, ka iepriekš medijos parādījās informācija par finansiālām problēmām Zavorotņukas ģimenē. Ziemā tika uzlikts liegums dārgam aktrises auto, vēlāk parādījās informācija par aktrises parādiem. Tāpat internetā tika apspriestas baumas, ka aktrises vīru Pjotru Černišovu vajā tiesu izpildītāji, jo viņš nav samaksājis sodu par autostāvvietu. Iesaistītas personas ziņo, ka pāra finansiālā situācija ir ārkārtīgi smaga.