Kiš miš

Veikals ”IKEA” tikko paziņojis svarīgu vēsti klientiem: ”Nekavējoties šo preci ir nepieciešams atgriezt atpakaļ”

Veikala ”IKEA” pārstāvji šodien publicējuši ļoti skaļu paziņojumu un vēlas, lai pircēji nekavējoties apziņo klientus, kuri nesen ir iepirkušies šajā veikalā.

Uzņēmumu 1943. gadā izveidoja Ingvars Kamprads, kad viņam bija tikai 17 gadi (līdz 2013. gadam viņš bija kļuvis par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē).

Sākumā uzņēmums piedāvāja daudzveidīgu lētu produktu klāstu, kas efektīvi konkurēja ar cenu. Tomēr tikai 1955. gadā IKEA uzsāka savu mēbeļu ražošanu, iezīmējot ievērojamas izaugsmes sākumu.

IKEA bija izšķiroša loma mūsdienu mēbeļu par pieejamu cenu popularizēšanā un masveida ražošanas racionalizācijā, kā arī nesamontētu mēbeļu mazumtirdzniecībā. 2008. gadā Denvilā, Virdžīnijas štatā, Amerikas Savienotajās Valstīs, tika atklāta IKEA ražotne, kas paredzēta koka plauktu un uzglabāšanas sistēmu ražošanai īpaši Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas tirgiem.

2013. gada vasarā slavenais mēbeļu tirgotājs IKEA atklāja savu pirmo veikalu Viļņā, Lietuvā, atzīmējot cienījamā zīmola pirmo dibināšanu Baltijas valstīs.

Pēc tam 2018. gada 30. augustā IKEA paplašināja savu klātbūtni reģionā, atklājot savu vadošo veikalu Rīgā, Latvijā, kas šobrīd ir lielākais IKEA tirdzniecības centrs Baltijas valstīs.

Lūk, ko ”IKEA” pārstāvji steidzami izplatījuši! 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā