Kiš miš

UZMANĪBU! Nākusi klajā jauna informācija saistībā ar slepkavu Leonu Rusiņu!

Kā vēsta portāls apollo.lv, 2023. gada 16. aprīlī Leons Rusiņš nogalināja savu agrāko sievu pēc ilgiem draudiem un vajāšanas. Policija regulāri saņēma ziņojumus par draudiem, taču sieviete netika pasargāta. Pašlaik vīrietis ir meklēšanā starptautiskā mērogā.


Aptuveni piecu mēnešu laikā pēc slepkavības Valsts policija apstiprināja, ka izmeklēšana un darbs turpinās pilnā apjomā, bet policijas ierēdņi šobrīd atturas no plašākiem komentāriem, lai saglabātu izmeklēšanas intereses. Nonākot pie plašākas informācijas, sabiedrība tiks informēta.

1983. gadā dzimusi sieviete tika nogalināta 16. aprīlī Jēkabpils novadā viņas bērna un mātes acu priekšā. Slepkavību izdarīja viņas bijušais vīrs Rusiņš, kurš ilgu laiku draudēja un vajāja sievieti. Par to tika ziņots policijai, bet sieviete netika pasargāta.


Konkrētajā situācijā šai personai bija 19 kriminālprocesi, no kuriem 18 bija saistīti ar aizsardzības pret vardarbību nepildīšanas lēmumiem.

Letālais uzbrukums aprīlī nav bijis pirmais, kad Rusiņš uzbruka sievietei ar nazi. Viņas radinieki stāsta, ka uzbrukums notika arī 2022. gada 18. februārī pie iepirkšanās centra “Sēlija”.

Rusiņš uzbruka sievietei ar nazi, atstājot skrambas no naža – sejā un rokās. Par to Rusiņam tika piemērots 500 eiro sods. Turpinājumā lasiet jaunāko informācija par Leonu Rusiņu!

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lappusē!