Kiš miš

“Sadales Tīkls” paziņojis ļoti priecīgus un negaidītus jaunumus tūkstošiem iedzīvotāju visā Latvijā

“Sadales tīkls” publicēja informatīvu paziņojumu, kas izceļas ar saviem izcilajiem sasniegumiem, ievērojamu gandarījumu raisot simtiem un pat tūkstošiem cilvēku. Šis ziņojums ir ieguvis plašu sabiedrības atbalstu. “Sadales tīkls” sastāv no plašas sistēmas, kas garantē produktu un pakalpojumu piegādi no piegādātāja līdz gala patērētājam. To noteikti zina jau lielākā daļa!

Šajā procesā iesaistīti dažādi kanāli, metodes un starpnieki, nodrošinot veiksmīgu produktu vai pakalpojumu nogādāšanu galamērķī. Esošā situācija “Sadales tīklam” ietver elektrotīkla uzturēšanu un attīstību, jaunu pieslēgumu izveidi un enerģijas patēriņa uzraudzību. Papildus tam organizācija aktīvi iesaistās nozares politikas un normatīvo dokumentu izstrādē. Tas, protams, arī nav nekas pārsteidzošs!

Turklāt tā uzņemas atbildību par informācijas apmaiņu ar sabiedrību enerģētikas jautājumos. Tikai 2020. gadā “Sadales tīkla” elektroenerģijas sadales līniju kopgarums sasniedza 92 958 kilometrus, kas ir divreiz vairāk nekā Zemes apkārtmērs pie ekvatora.

“Sadales tīklam” ir būtiska nozīme, darbojoties ar zemu spriegumu, īpaši 0,4 kV, un vidējo spriegumu, kas svārstās no 6 līdz 20 kV, lai nodrošinātu izplatīšanas pakalpojumus. Vidējā sprieguma 6-20 kV tīkls veido aptuveni trešdaļu no sadales sistēmas, ar garumu 35 579 kilometri, savukārt zemsprieguma 0,4 kV tīkls aizņem pārējās divas trešdaļas, sasniedzot apmēram 57 380 kilometrus.

Šie statistikas dati atspoguļo “Sadales tīkla” ievērojamo klātbūtni un nozīmi enerģētikas nozarē.

Nesen “Sadales tīkls” sniedza saistošus un uz priekšu vadošus paziņojumus, kas saskarsies ar ievērojamām izmaiņām elektroenerģijas pakalpojumu jomā un ietekmēs plašu Latvijas iedzīvotāju lokā, piedāvājot viņiem jaunas un izdevīgas iespējas. Tieši tas ir pats svarīgākais šobrīd! Taču, kas tas īsti būs?

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā