Kiš miš

5 sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm nedrīkst uzticēties, jo viņas ļoti bieži melo un veido tikai intrigas

Pēc vārda var daudz ko pateikt par cilvēku. Cilvēki jau sen ir pievērsuši uzmanību tam, ka vārds var atspoguļot cilvēka raksturu un pat tieši ietekmēt viņa likteni.

Tāpēc ir vērts atcerēties dažus sieviešu vārdus, kuru nesējām nevajadzētu uzticēties.

Ilze

Ilze, lai gan ne vienmēr ir ļaunprātīga, bieži vien nespēj pretoties kārdinājumam aprunāties. Ar viņām ir viegli uzturēt sarunu, taču esiet piesardzīgi – viņu izplatītā informācija ne vienmēr var būt precīza.

Sievietes ar šo vārdu var būt lielisks baumu avots, taču tā ne vienmēr būs visprecīzākā informācija.

Vārds Ilze pārstāv sievišķību un harizmu. Ilzēm bieži vien piemīt radoša domāšana un spēja aizraut vīriešus ar savām neparastajām idejām. Viņas spēj iedvesmot un motivēt veiksmīgus vīriešus sasniegt jaunas virsotnes.

Katrīna

Katrīnām patīk apspriest citu problēmas, lai pati izceltos labvēlīgā gaismā. Neuzticiet viņām savus noslēpumus, citādi viņas var izmantot tos pret jums. Esiet uzmanīgi, ko sakāt Katrīnām, citādi varat kļūt par viņu nākamās “interesantās” sarunas tematu.

Vārds Katrīna ir saistīts ar sievieti ar ārēju pievilcību un inteliģenci. Katrīnu bieži raksturo šarms un pašpārliecinātība, kas ļauj viņām piesaistīt veiksmīgus vīriešus. Viņu inteliģence un šarms padara viņas par interesantām sarunu biedrenēm, kas palīdz iekarot vīrieša sirdi.

Par pārējiem vārdiem uzziniet nākamajā lappusē!